Начало
Успешни истории

Някои от нашите успели курсисти

  • Десислава Георгиева


    Казвам се Деси и съм студентка втори курс в ТУ София. Записах се на курса по Java за да си помогна с усвояването на учебната дисциплина. Курсът беше проведен с много внимание и старание от г-н Пеевски. Много съм впечатлена от отличния баланс на теория и упражнения. Отделя се достатъчно време точно и ясно да се обясни всичко, с много примери и подробни обяснения . Изключително полезно за мен бе даването на примери на работещи програми от практиката и коментари към тях. Радвам се, че попаднах на правилния курс, от който получих много знания и увереност в собствените си възможности.

  • Славчо Ватахов


    Записах се на курса по Java защото исках да надградя знанията си и да придобия безценен практически опит от човек, който преподава материала разбрано и с желание, което е най-важно. Курсът представлява - 22 лекции по 4 часа в които материалът е разпределен така че да не се натовариш прекалено в самият час, но и да те ангажира в къщи. По този начин се получава по - лесно усвояване на предадения материал. Курсът ми беше полезен защото освен че научих страшно много и се сблъсках с реални проблеми и задачи от ежедневието на един програмист, и с това, че ми показа още колко трябва да уча. Java e един "жив" език и за да не изостава човек трябва да учи. Не е лесно но си заслужава.

  • Никола Тодоров


    Курсът по Java надмина очакванията ми. Всички модули се преподават в големи детайли. Забелязах, че за максимална ефективност от уроците е необходимо да се отделя много време за самостоятелна работа. След успешното завършване на курса веднага започнах да използвам наученото. Ползата от курса е изключително голяма и открито го препоръчвам на всички заинтересувани.